Backoffice

Følg dit salg i backoffice

Med NemPOS får du adgang til dit eget backoffice. I dit backoffice kan du administrere og følge din POS og dit salg i realtid.

Det er her, du opretter nye produkter/varer samt håndterer priser, farver og knappernes placering i din POS.

Du kan ligeledes altid følge med i salget i din forretning i realtid, idet backoffice med det samme modtager salgstallene fra din kasse.

I backoffice finder du dine Z-rapporter fra din kasse. Rapporterne oprettes automatisk efterhånden, når du laver dagsafslutninger og er din dokumentation for dit salg. Derfor er det vigtigt at have styr på rapporter – fx ved besøg fra SKAT.

Har du fx forskellige priser til frokost og til aften, kan dette løses med prisprofiler i backoffice. Med prisprofiler kan du angive forskellige priser på samme produkt direkte i systemet.

 

NemTakeAway WSY

Individuelt medarbejderlogin

I NemPOS kan du oprette individuelle medarbejderlogin, så den enkelte medarbejder sit eget personlige login.

Det sikrer dig en log over den enkelte medarbejders salgstal, og du ved altid, hvilken medarbejder der har foretaget specifikke ekspeditioner.

Samtidig giver det individuelle medarbejderlogin et ekstra sikkerhedslag i hverdagen, idet det er muligt at indstille automatisk log ud af systemet.

Det højner sikkerheden i dit kassesystem, hvis ikke der er ekspeditioner i gang. Medarbejderen kan herefter hurtigt og nemt indtaste sin kode og komme videre med ekspeditionerne.