Betalingsløsninger

Wordline/Bambora

Lane 3000 – integreret kortterminal

Med Worldline/Bamboras Lane 3000 kan du tage imod betalinger med Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, Mobilepay og ViaBill.

Tilslut din terminal til kassesystemet, og beløbet bliver automatisk sendt direkte fra kassen til betalingsterminalen. Det mindsker fejl i forbindelse med indtastninger – og sikrer dig et hurtigere flow af ekspeditioner.

Move 5000 – stand-alone kortterminal

Wordline/Bamboras trådløse kortterminal er ideel til dig, der har brug for at acceptere betalinger fra forskellige steder i forretningen.

Du kan udskrive kundens kvittering direkte fra terminalen.

lane 3000
move 5000

Flatpay

Tag imod betaling fra dine kunder på terminal fra Flatpay, som kan håndtere forskellige betalingsmetoder, herunder kort- og mobilbetalinger.

Med en betalingsløsning fra Flatpay får du en fast lav rate for alle korttyper, ingen skjulte gebyrer, 24/7 kundeservice og udbetalinger på alle hverdage.

Flatpay logo

Vibrant

Med Vibrant kan du tage imod betalinger fra dine kunder på Android-enheder – fx smartphone – i stedet for en dedikeret betalingsterminal.

Med Vibrant betaler du ikke abonnement, og der er ingen krav om minimum salg. Du betaler i stedet et fast transaktionsgebyr for de betalinger, du tager imod fra dine kunder.

Vibrant kan tage imod betaling med de mest populære betalingsmetoder. Læs mere på Vibrants egen hjemmeside.

Vibrant logo

Vipps MobilePay 

Vipps MobilePay kan integreres i dit NemPOS kassesystem, så dine kunder kan betale med Vipps MobilePay.

Er du omfattet af de nye lovkrav for digitale kassesystemer, kræver SKAT, at betalinger tilknyttes den enkelte ordre. 

 

Vipps Mobilepay logo