Om os

Historie

NemPOS er en del af We Serve You ApS.

Vi har mere end 20 års erfaring med udvikling og drift af webbaserede værktøjer til restaurations- og HORECA-branchen.

Vi har gennem årene løbende udbygget vores vifte af softwaresystemer – herunder BookEtBord, NemTakeAway, NemGavekort og eDokumentation.

Derfor har vi stor indsigt i køkken- og restaurationsbranchens behov og kompleksitet – og vi ved, hvad der skal til for at være en seriøs, stabil og tillidsfuld samarbejdspartner.

Hovedtanken med vores forretning og systemer er at medvirke til at skabe et mere brugervenligt og gennemsigtigt marked for software til køkken- og restaurationsbranchen.

Vi tilbyder brugervenlige systemer med kommissionsfri abonnementsløsninger – simpelthen fordi vi ønsker, at både vi og vores kunder skal lykkes. Derfor giver det mening for os, at mest mulig omsætning går direkte til vores kunder.

Sådan startede NemPOS

De grundlæggende tanker bag NemPOS spirede frem i 2020. Her oplevede vi under coronanedlukningen massiv efterspørgsel på vores søsterplatform, NemTakeAway.

Rigtig mange kunder og forretningsdrivende udtrykte for et stort behov for et nemt og lettilgængeligt kasse-/POS-system, som ikke koster en formue i opstart, abonnement og hardware.

I 2024 træder ny lovgivning i kraft på området. Det påbyder forretninger i blandt andet restaurationsbranchen at benytte et digitalt kassesystem.

Det er blandt andet med afsæt i og med henblik på, at vores kunder problemfrit kan overholde lovgivningens nye påbud, at vi har udviklet NemPOS.

Værdier

Vores mission er…

… at tilbyde brugervenlige og moderne digitale redskaber via abonnementsløsninger til restaurationsbranchen.

Vi ønsker at se vores kunder lykkes, og vi tror på at kommissionsfri abonnementsløsninger er et vigtigt skridt på vejen, så mest mulig omsætning går direkte til restauranten.

Vi drives af at optimere processer og arbejdsgange i hverdagen samt at løse dagligdagens udfordringer med software for vores kunder.

Vores vision er…

… at være Danmarks førende og komplette leverandør af it-løsninger

til restaurationsbranchen. Med tiden forventer vi at udvide markedet globalt.

Vores værdier er…

… at alle i og omkring virksomheden skal have det godt – det gælder både kunder og ansatte.

Med kompetence, ansvarlighed, ærlighed og passion ønsker vi at skabe mest mulig værdi for den enkelte kunde gennem god kundesupport og gennemtænkte it-løsninger.

Vi er på markedet for at skabe resultater – både for restaurationsbranchen og på egen bundlinje.

Medarbejdere WSY