Integrationer

Wordline/Bambora

Lane 3000 – integreret kortterminal

Med Worldline/Bamboras Lane 3000 kan du tage imod betalinger med Visa, Mastercard, Maestro, Dankort, Mobilepay og ViaBill.

Tilslut din terminal til kassesystemet, og beløbet bliver automatisk sendt direkte fra kassen til betalingsterminalen. Det mindsker fejl i forbindelse med indtastninger – og sikrer dig et hurtigere flow af ekspeditioner.

Move 5000 – stand-alone kortterminal

Wordline/Bamboras trådløse kortterminal er ideel til dig, der har brug for at acceptere betalinger fra forskellige steder i forretningen.

Du kan udskrive kundens kvittering direkte fra terminalen.

lane 3000
move 5000

e-conomic

Med NemPOS’ integration til e-conomic bliver bogføringen af dit salg nemmere end nogensinde.

Overfør kasserapporter til e-conomic
Som en del af det betalte abonnement fra NemPOS kan du benytte dig af vores integration til e-conomic, så du nemt og hurtigt kan overføre dine kasserapporter direkte til e-conomic – helt automatisk.

Effektivisering af din hverdag
Uden du skal røre en finger, synkroniserer systemet hver dag og overfører automatisk dit salg til e-conomic. På den måde sparer du tid og skal udføre færre manuelle opgaver i forbindelse med bogholderi.

Med integrationen til e-conomic taler systemerne sammen, så du kan effektivisere din tid og dine arbejdsgange. Det gør hverdagen lettere for dig, så kan du kan bruge mindre tid bag computeren og mere tid på dine kunder.

e-conomic integration