Kassesystem til takeaway

Hold styr på dit takeaway-salg

Med et stabilt og brugervenligt kassesystem kan du holde styr på alle dine takeaway-ordrer. NemPOS giver overblik og samler dit fysiske og online takeaway-salg i kassesystemet.

Vælger du vores NemPOS MEDIUM-pakke får du adgang til en række funktioner, som kan lette hverdagen i din takeaway-forretning:

Integration til NemTakeAway
Til NemTakeAway Standard og Medium kan du tilkøbe vores online bestillingssystem NemTakeAway til dit abonnement. 

Køkkenprint
Du har mulighed for at printe ordrer direkte i køkkenet, så køkkenpersonalet hurtigt får overblik over bestillingen.

Bordplan
Har du borde i din restaurant, kan du hurtigt få overblik over dine åbne borde med vores bordplan.

Wolt-integration 
Med tilkøb af integrationen til Wolt, kan du registrere dine eksterne ordrer fra Wolt i kassen med et enkelt klik. Derudover kan du opsætte autoprint for Wolt-ordrer på din kvitteringsprinter og/eller køkkenprinter tilknyttet kassesystemet.

NemPOS kesar
takeaway kassesystem

Egen bestillingsside med NemTakeAway

Med NemTakeAway har du overblik over alle dine ordrer – direkte i POS-systemet. Alle dine takeaway-ordrer samles i NemPOS på en nem og overskuelig måde.

Du får adgang til masser af fordele med vores integration til NemTakeAway:

  • 0 % kommission af dit salg
  • Egen online bestillingsside tilpasset din restaurant
  • Mulighed for levering med egne bude eller Wolt Drive

NemTakeAways kapacitetsstyring hjælper med at holde styr på dit ordreflow, når du har travlt. På den måde kan du minimere ventetid og forsinkelser på ordrer til fordel for både dig og dine kunder.

Dine kunder kan både bestille takeaway online på din egen NemTakeAway-bestillingsside eller i din restaurant. Med selvbetjening via QR-kode kan gæsten selv foretage bestilling og betaling via jeres digitale menukort, som gæsten tilgår ved at scanne en QR-kode i din forretning.

NemTakeAway Medium kan tilkøbes til NemPOS Standard og Medium

NemTakeAway logo
nemtakeaway bestillingsside

Mangler du en hjemmeside til din takeaway-forretning?

Med egen hjemmeside kan dine kunder nemmere finde din forretning, når de søger på Google. Det kan øge sandsynligheden for, at kunderne bestiller direkte på din egen bestillingsside fremfor en portal med kommission.

Tilkøber du NemTakeAway Medium kan du få din egen simple landingsside med informationer om din restaurant, billeder, åbningstider og en knap videre til din bestillingsside.

Hjemmesiden har et simpelt design, som er tilpasset din restaurant – du vælger selv dine billeder, logo og tekst. Formålet med hjemmesiden er at give dine besøgende et nemt og overskueligt overblik over din restaurant, så de kan komme videre til bestillingssiden med ét enkelt klik.

Sådan ser hjemmesiden ud

  • Din restaurants billeder, tekst og logo
  • Knap til bestilling af takeaway (og evt. bordbooking)
  • Kontaktoplysninger og åbningstider
  • Din restaurants lokation på kort
  • Knapper til sociale medier (Facebook, Instagram)
NemTakeAway NemPOS hjemmeside

Nem og hurtig opsætning af din hjemmeside

Det skal være så nemt som muligt for dig at komme i gang med din egen hjemmeside – derfor hjælper vi selvfølgelig med opsætningen. Du har blot brug for at eje et .dk-domæne.

Når hjemmesiden er opsat, kan du selv redigere hjemmesiden i dit backoffice. Åbningstider, kontaktoplysninger m.v. opdateres automatisk ud fra de oplysninger og åbningstider, du har angivet i systemet.

Ejer du ikke et .dk-domæne?
Vi hjælper dig gerne med at købe et domæne, så du kan komme i gang med din egen hjemmeside.

Hjemmesidemodulet er en del af NemTakeAway Medium, som kan tilkøbes til NemPOS.