Hardware og udstyr

Køb kun den hardware, du har brug for

Grundtanken med NemPOS er, at vores software skal minimere køb af overflødig hardware. Derfor kan du bruge din egen tablet og undgå at være afhængig af samme hardware de næste mange år, hvis dit behov skulle ændre sig.

Vi har udviklet NemPOS som et browserbaseret kassesystem. Det betyder, at kassesystemet fungerer i en browser på fx tablets og andre touch-enheder. Vores POS-software er dermed uafhængig af den hardware, den fungerer på.

Kort fortalt: NemPOS virker på de fleste moderne enheder med adgang til internettet.

Her på siden kan du blive klogere på, hvilken hardware du har brug for sammen med NemPOS og dine muligheder som forhandler.

Hvilken hardware har jeg brug for?

Behovet for hardware er afhængigt af dit abonnement, dine behov og den hardware, du har i forvejen.

Nødvendig hardware

Ønsker du bonprint direkte fra systemet, skal du som minimum bruge en kompatibel printer, en printbox og en skærm med adgang internet – fx en tablet eller anden touchskærm. 

På bonprinteren kan du printe kvitteringer til dine kunder og/eller ordrekvitteringer i et eventuelt køkken, hvis du har en restaurant eller sælger takeaway. 

I mange typer forretninger vil én bonprinter være tilstrækkeligt, så du kan udskrive kundekvitteringer. Har du en restaurant eller takeaway-sted kan det være optimalt med en eller flere særskilte køkkenprintere.

Vi forhandler kompatible bonprintere fra SAM4S og Epson, men har du allerede en kompatibel printer – eller ønsker du at købe en kompatibel printer fra en anden forhandler – behøver du naturligvis ikke købe en hos os. 

Vores printbox kommunikerer med printeren og sender printjobbet til den tilsluttede bonprinter.

Printerfunktionalitet kræver enten NemPOS Standard- eller Medium-abonnement.

Se alle priser og pakker 

Printer NemPOS<br />
NemPOS printbox

Hvilken skærm skal jeg vælge?

Med NemPOS kan du vælge den kasseopsætning, der passer til behovet i din forretning. 

Fast skærm ved kasseområdet

Ønsker du at tage imod ordrer og betalinger ved en fast kasse i din forretning, kan du vælge den skærmstørrelse og opstilling, du ønsker. 

Du kan fx bruge en tablet i cover med fod. I vores hardware-sortiment finder du en 10,5″ Samsung Galaxy tablet med et standing cover. 

Vi forhandler ligeledes 10,5″ eller den lidt større 11” Samsung Galaxy tablet i stabil bordstander. Her kan du vælge mellem farverne grøn, sort og hvid.

Du er selvfølgelig velkommen til selv at købe din tablet og/eller stander til din tablet ved en anden forhandler.

Standere NemPOS

Større faststående skærm

Ønsker du i stedet en større, faststående skærm, kan du købe vores Touch POS all-in-one PC m. Windows.

Med denne løsning får du en større 15,6“ touch-skærm med indbygget styresystem (Windows) til en fast lokation i din forretning.

POS windows pc touch

Tag imod bestilling ved bordene på en håndholdt tablet

Har du brug for at tage imod og indtaste ordrer rundt omkring i din forretning – fx restaurant – kan en håndholdt tablet være en god løsning for dig. Du kan bruge den håndholdte tablet som et supplement til din faststående skærm ved kasseområdet. 

På den måde kan tjeneren tage imod bestillinger ved bordet, hvorefter ordren printes på fx køkkenprinter. 

I vores hardware-sortiment tilbyder vi vores 10,5″ Samsung Galaxy Tablet i håndholdt cover til dette formål.

Håndholdt tablet cover

Tilvalg og ekstraudstyr

Elektronisk kasseskuffe 

Til bonprinteren kan du tilkøbe en elektronisk pengeskuffe, som åbnes automatisk via impuls fra bonprinteren eller manuelt via knaptryk i POS-systemet.

Stregkodescanner

Sælger du produkter med stregkode, kan du tilvælge stregkodescanner til dit kassesystem. 

Du kan tilkøbe enten trådløs, håndholdt stregkodescanner med bluetooth eller en stående stregkodescanner fra vores sortiment. Om din eksisterende stregkodescanner fungerer med NemPOS, kommer an på dit øvrige setup.

Kasseskuffe sort
Stregkodescanner