Kassesystem til foodtruck/streetfood

Sælg mad – nemt og effektivt

I en travl hverdag er det vigtigt med et kassesystem, der fungerer. NemPOS er både nemt og intuitivt at bruge. Det kan sikre dig hurtig og korrekt ekspedition i din foodtruck eller streetfood-bod – til fordel for både dig og dine kunder. 

Med NemPOS er der styr på dit salg – lige fra bestilling til bogføring. Vores betalte løsninger giver mulighed for blandt andet bonprint, kortbetaling og selvbetjening. 

Vi har forskellige abonnementsløsninger, som er tilpasset til at matche forskellige forretningers behov.

streetfood
foodtruck

Et POS-system, der passer til din forretning

Dit kassesystem skal være tilpasset din forretning og dine behov. Derfor kan du vælge mellem forskellige pakker i NemPOS.

Vil du have et simpelt kassesystem med mulighed for bonprint og kortbetaling, anbefaler vi vores STANDARD-løsning. Her får du en solid og simpel kasseopsætning med blandt andet mulighed for tilslutning af kortterminal og printer samt telefonisk driftssupport alle ugens dage.

Ønsker du at sælge takeaway fra din foodtruck eller streetfood-bod med online bestilling, kan du tilkøbe takeaway-systemet NemTakeAway. Vores integration til NemTakeAway giver dine kunder mulighed for at bestille på din egen online bestillingsside. Du har også mulighed for at tilbyde dine kunder at bestille med selvbetjening via QR-kode.

Læs mere og se, hvilken pakke der passer til dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.