Kassesystem til mindre detailforretninger

Tilpasset behovet i din detailforretning

Med NemPOS får du et digitalt kassesystem, som kan løse behovet hos de fleste mindre detailforretninger. Vores forskellige prispakker og abonnementer er tilpasset, så de matcher netop dit behov.

NemPOS kan både benyttes på egen hardware – fx egen tablet – eller du kan købe hardware selv eller hos os. POS-systemet er browserbaseret, hvilket betyder at POS-systemet er uafhængigt af hardware, så længe dine devices har adgang til internettet.

Har du en mindre detailforretning, fx blomsterhandel, frisør, slikbutik, købmandsforretning, kiosk, vinbutik eller andre små butikker, anbefaler vi vores STANDARD-løsning.

Med NemPOS STANDARD kan du bl.a. tilslutte betalingsterminal, printer og stregkodescanner.

Er dit behov meget begrænset?
Har du blot brug for et lovligt kassesystem til din detailforretning uden mulighed for printerfunktionalitet og kortbetaling – eller ønsker du at afprøve vores kassesystem? Så tag et kig på vores gratis version af NemPOS.

detailforretning
kassesystem detailbranchen
NemPOS devices

Nye lovkrav fra 2024

For nogle forretninger sker der ændringer i lovkravene til kassesystemer fra 2024. Ejer du fx en kiosk eller lignende kan du være én af de 12.500 virksomheder, som fra januar 2024 skal skifte til et digitalt kassesystem som et led i den politiske aftale ”Styrket indsats mod sort arbejde

Læs mere om de nye krav til digitale salgsregistreringssystemer her